Dejligt, at du er nysgerrig på Juice PLUS+© og på hvordan mit ”vidundermiddel” og jeg fandt hinanden.

Hvad er Juice PLUS+©

Vi er tilbage i oktober måned 2010 – Jeg var lige påbegyndt Livsstilskonsulent uddannelsen hos Jette Holm. Undervisning over en hel weekend og så træning/læsning efter normal arbejdstid, indtil næste modul. Sådan skulle det være, et år frem.

Min niece havde længe talt om Juice PLUS. Og hun havde omsider fået mig overtalt til at prøve Juice PLUS – Det tog hende cirka 1 ½ år at overbevise mig om fordelene – set i bakspejlet var jeg ALT for længe om at se lyset 🙂  …

Juice PLUS er tørret pulp af grøntsager, frugter, bær og druer på kapsler.

Ny hverdagsrutine

Nå, men jeg indtog så kapslerne som foreskrevet ”2 af hver farve x 1 dagligt med rigeligt vand”

Inden for de første 14 dage oplevede jeg, at jeg flere gange vågnede med en fornemmelse af, at jeg måtte have overhørt vækkeuret – I virkeligheden var jeg vågnet FØR vækkeuret ringede.

Jeg havde meget mere energi til hverdagens gøremål.

Det hører med til historien, at jeg lagt fra spiste sundt. Der var ikke ret mange grøntsager i min kost. Til gengæld var der sandwichbrød og pålægschokolade. Jeg har generelt aldrig bevæget mig, medmindre jeg skulle fra A til B – og dyrkede altså ingen sport.

Der kommer bump på vejen

I januar 2011 fik jeg 4 blodpropper på en gang, der sad i lille- og storhjernen. Langt senere viste de sig at være stress-fremkaldte. Men lige i opståelses øjeblikket var de uforklarlige.

De gav symptomer af; hovedpine, kvalme, svimmelhed i flere retninger, og påvirkede synet i godt 6 måneder.

ALT blev bedre over tid – og jeg har ingen synlige mén af hændelsen. Her – 10 år efter -med bakspejlet fremme igen, kan jeg se at hukommelsen, fokusering på opgaver og stresstærsklen er ramt mere end først antaget.

Ny viden – Nye muligheder – Vippetest

I uddannelsen – som jeg var i stand til at fortsætte, trods synsproblematikken – var et af modulerne om Kinesiologi – Testet muskel-tonus giver svaret.

Det var SÅ spændende at jeg besluttede at uddybe denne del. Jeg tog derfor i 2012 grundkurset i Kinesiologi ”Touch for Health”. Jeg bruger det flittigt – også privat i hverdagen.

Den såkaldte vippetest – hvor hele kroppen bruges som ”test-muskel” – Den bruger jeg MANGE gange dagligt.

Du får lige beskrivelsen her – Prøv den af og brug den.

Du starter i stående position. Fødderne let adskilte. Knæene blødt affjedrende og kroppen afslappet.

Spørg så; enten højt eller indeni: Hvad er/vis mig mit: JA – Din krop vil så vise dig, hvordan den tilkendegiver JA

Spørg så; enten højt eller indeni: Hvad er/vis mig mit: NEJ – Din krop vil så vise dig, hvordan den tilkendegiver NEJ

Nu kender du DIN krops JA/NEJ svar, og kan stille din krop spørgsmål, der kan besvares med JA eller NEJ

Test; Er mit navn Ole? – hedder du Ole; bør du mærke JA – Ellers bør du mærke NEJ

Eller med ugedagen; Er det torsdag i dag?

Mad og drikke eksempler:

Hold en kop kaffe foran din mave/din navle – og spørg; højt eller indeni: Er denne kop kaffe god for mig?

Med en avokado foran maven; Er denne avokado spisemoden/guacamole klar nu?

Der er rigtigt mange spørgsmål du kan få svar på – og bruger du denne metode- forudsat at du slapper af i kroppen og overgiver dig til kroppen, er svaret fra dit højere selv (som ved bedre end egoet) og ikke fra Ego

Hvorfor var det vigtigt, at du fik prøvet vippetesten

Fordi jeg tror at din krop svajede ved dit ja og dit nej! Korrekt? – Det kan også være noget andet – men oftest svajen.

Mit JA er; at jeg svajer forlæns – NEJ; er baglæns. – Hvad sker der i dine ja/nej?

Jeg håbede på, at du lige prøvede, og dermed selv mærkede, hvor overbevisende det føles at få svaret fra kroppen.

Pointen – for LIVET

Og her kommer pointen – For i 2014 fik jeg den indskydelse at spørge min krop; – om jeg ville have overlevet blodpropperne, hvis IKKE jeg var begyndt at indtage Juice PLUS+© – og fik et NEJ, der var så overbevisende/voldsomt, at jeg var ved at falde bagover…… ( husker du at bagover er mit NEJ!)

TAK FOR Juice PLUS+©  – Jeg er jo af den overbevisning, at INTET sker tilfældigt

– Så jeg er lykkelig over at min niece fik mig overtalt til at prøve Juice PLUS+© – og det er stadig det daglige indspark af energi – nu også med den veganske Omega BLEND+© – ”fiskeolie”

Sidenhen er Hormonterapeut uddannelsen (2018) kommet på mit CV også – og med den viden er der mange ”pråse” der er gået op for mig hvad angår sundhed – Og selv med den ekstra viden er Juice PLUS+© et ABSOLUT dagligt ”MUST” for mig resten af LIVET

Hvad med DIG! – er du klar til sund ændring i DIN krop?

Klik her for at komme tilbage til Livsstil & Sjæl/Juice PLUS+© fanen.

Klik her for at komme til min Juice PLUS+©hjemmeside.

.