Livsstil & Sjæl’s Privatlivspolitik (Databehandling/GDPR) og handelsbetingelser inklusive abonnementsbetingelser

Privatlivspolitik – Databehandling/GDPR

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er en lovgivning, som er indført af EU

Introduktion

Når du besøger min hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden kan indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:  Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Privatlivspolitik / Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nydelsesbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige – dog vil du blive forespurgt om du ønsker dem slettet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kizzer@livsstilogsjael.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Livsstil & Sjæl v/ Kizzer Flagaa

Chr. X’s Alle 168

2800 Kongens Lyngby

E-mail:  kizzer@livsstilogsjael.dk

Telefon: 26160160

CVR: 20 84 60 38

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:

Livsstil & Sjæl v/ Kizzer Flagaa

Chr. X’s Allé 168

2800 Kgs Lyngby

CVR nr. 20 84 60 38

Kontakt på kizzer@livsstilogsjael.dk

Ved køb af Juice PLUS® omdirigeres der til anden hjemmeside og levering er fuldstændig styret af The Juice Plus Companys eget betalings-/salgssystem og hjemmeside.

Livsstil & Sjæl er Franchise Partner.

Priser, betaling og levering fra Livsstil & Sjæls hjemmeside:

Ydelserne betales vha. betalingssystemerne Stripe eller Mobile Pay.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Ydelser udbydes af:

Livsstil & Sjæl v/ Kizzer Flagaa

Ydelserne leveres som fysiske behandlinger/kurser eller arrangementer, digitalt via e-mail, eller som online kurser.

Behandlinger, betales ved booking – Fysiske behandlinger kan – efter aftale – betales ved behandlingen og da også kontant.

Lyd- og videofiler betales før download.

Digital levering sker som oftest i løbet af få minutter – evt. afventende kursus-/abonnementsstart

Ansvar

Livsstil & Sjæl kan ikke påtage sig ansvar for fejl ved download.

Fortrydelsesret – returnering af ydelser

Der er 14 dages fortrydelsesret på mine onlineydelser, såfremt ydelsen ikke er downloadet / streamet, da forseglingen på produktet i de tilfælde anses som værende brudt.

Al trafik og / eller streaming spores i det bagvedliggende system.

Hvis du fortryder dit køb indenfor 14 dage og ikke har downloadet / streamet ydelsen kontakter du mig på kizzer@livsstilogsjael.dk

Rettigheder

Alle rettigheder til ideer og indhold af kurser, abonnementer, lydfiler, videofiler, workshops, events samt digitale produkter tilhører Livsstil & Sjæl v/ Kizzer Flagaa. Ved køb opnås udelukkende retten til at benytte den købte ydelse som angivet under den enkelte ydelse.

Abonnementsbetingelser

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på ydelsessiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til kizzer@livsstilogsjael.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Ønsker du at ændre det kreditkort abonnementet trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Databehandling

Se afsnittet Privatlivspolitik øverst på siden

Klagemuligheder

Har du en klage, forventer jeg, at du henvender dig til mig med den.

Bliver vi ikke enige, er det følgende procedure der gælder for virksomheder i EU:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos mig kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mailadresse “kizzer@livsstilogsjael.dk

Kontakt

Kizzer Flagaa

kizzer@livsstilogsjael.dk

Ændringer:

Livsstil & Sjæl kan ændre disse betingelser ensidigt – d.v.s. uden enighed fra klienter/kunder.

Dette kan ske med 1 måneds varsel – Ændringer vil blive oplyst via nyhedsbrev og på hjemmesiden.

Lov og Værneting:

Danske love gælder for al handel med Livsstil & Sjæl.

Jeg forventer at en klage FØRST bringes til mig, således at vi har en mulighed for at nå til enighed.

Ønskes en eventuel sag indbragt, sker dette for Retten i Lyngby.